De kracht van paardenmelk 

kracht van paardenmelk

Paardenmelk is een unieke voedingsbron en heeft veel voordelen. Het bevat hoge niveaus van meervoudig onverzadigde vetten, vitaminen, mineralen, aminozuren en sporenelementen. Het is een uitstekende bron van vitamine C, prebiotica, antioxidanten, eiwitten en verschillende onverzadigde vetzuren. 

Paardenmelk heeft verschillende voordelen voor de gezondheid; het helpt bij het bestrijden van allergieën, ontstekingen en chronische ziekten. Verder kan paardenmelk helpen bij het opbouwen van sterkere botten, het behouden van een gezonde bloedsuikerspiegel en het verlagen van het cholesterolgehalte in het bloed. Bovendien heeft het een positief effect op de spijsvertering en het metabolisme.

Paardenmelk is puur natuur! Het heeft een bijzondere samenstelling, waaronder een hoog percentage aan mineralen en een breed spectrum aan vitaminen. Paardenmelk bevat ook verschillende steroïden, die ontstekingen kunnen verminderen, het immuunsysteem versterken en de veroudering kunnen remmen. Bovendien bevat paardenmelk antioxydanten die kunnen helpen om het lichaam te beschermen tegen schadelijke stoffen. Dankzij deze ingrediënten is paardenmelk een krachtige natuurhistorische remedie die helpt bij diverse kwalen.